2021-01-16

Efter en vecka med ymningt snöfall och idel snöskottning fick vi hjälp av en vänlig granne med traktor som tog bort den halvmeterdjupa snön från uppfarten så vi kan ta emot och skicka orders. Och efter att inte ha fått post på en hel vecka fylldes så brevlådan till brädden under fredagen.

Ordrarna fortsätter att komma in strida strömmar, vilket är roligt att se. Det allra roligaste är att så många av er där ute rekommenderar oss till vänner och bekanta! Det känns som ett gott betyg, om något.

Nu väntar vi ivrigt på påfyllning av varor, samt en hel del nyheter. Vi väntar in en mängd spännande nyheter, både inom tyg/väskor och Lego/brädspel/figurer, så håll utkik i shoppen!

/Jenny & Daniel

2020-12-04

Då har vi varit live en vecka. Det har lagts en hel del ordrar och vi har kunnat hålla utlovad tid för behandling av dessa. Vi har faktiskt sålt över förväntan, så påfyllning av de mest populära varorna är på väg.

Det har varit spännande, roligt och väldigt belönande att se alla fina omdömen och rekommendationer vi får.

/Jenny & Daniel

2020-11-28

Första dagen. Vi trodde vi kollat allt, men in och utgående mail visade sig inte vilja fungera. Det innebar att de första som beställde fick vänta några timmar på beställningsbekräftelse. När vi väl lokaliserat felet, var det dock snabbt åtgärdat. Vi stötte även på en del andra barnsjukdomar, som att fliken med information om vilka vi är inte gick att hitta. Även det löstes efter lite letande och idogt hostande från Daniel.

Sammantaget var det inte alltför mycket som krånglade, ta i trä, utan dagen flöt på och ordrarna rasslade in. Nu ser vi fram emot fortsättningen och att fylla på med produkter!

/Jenny & Daniel